• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Emil vant idrettsstipend

I kveld har det vært åpning av Sarpsborgs nyoppussede storstue, og Sarpsborg scene har huset både konsert og utdeling av kulturprisen og frivillighetsprisen i løpet av kvelden. Det blir også gjort stas på unge talenter innen idrett og kultur, som vil få tildelt idretts- og kulturstipend.

Idrettsstipendet pålydende 20.000 kroner gis ut av Sarpsborg idrettsråd, til unge talenter i Sarpsborg-idretten, som utmerker seg både sportslig og utenfor arenaene.

Vi gratulerer Emil Martinsen Lilleberg med idrettsstipendet 2020, og stiller oss bak juryens begrunnelse:

"Du er 01-modell, og er utøver i en idrett vi i Sarpsborg har lange, gode tradisjoner i. Du er kaptein på u20-landslaget, og er en spiller som ditt forbund har stor tro på og satser på i framtiden. Du er en lagspiller som setter laget foran deg selv. Du har en profesjonalitet som vises gjennom kosthold, trening og læring i hverdagen. Du jobber knallhardt og seriøst med disse tingene, noe som gir resultater. Forbundet setter også dine personlige egenskaper meget høyt.

Så har vi gjort en rescearch i og rundt klubben som du representerer, og det handler om hvordan du er på utsiden av banen. Du er et stort forbilde for mange unge spillere, men vel så viktig er hvordan du er som person ovenfor de frivillige. De som legger ned tusenvis av timer for at dere skal få utført idretten deres, og lagt forholdene til rette på best mulig måte. Og da er det kommet opp noen gode skussmål fra de frivillige: Du har glimt i øyet, du er alltid positiv, du har god tid og slår alltid av en prat hvis det er noen av de frivillige som vil prate, og du har beina godt planta på jorda. Den har vi lyst til å gjøre om til at du har skøytene godt planta i isen. Sånn for å komme inn på idretten din. Og det her er egenskaper som er veldig viktig for hver enkelt klubb for å beholde de frivillige. de setter utrolig pris på det, og det er betalingen deres, den responsen de får. Så det er derfor en stor glede i Sarpsborg idrettsråd å tildele idrettsstipendet 2020 på 20.000kr til Emil Martinsen Lilleberg, Sparta Sarpborg"

Vi er stolt og glad for å ha en så god representant og hockeyspiller i klubben!