• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Nye restriksjoner for publikum i Sparta Amfi

Regjeringen innførte torsdag kveld lettelser i publikumsrestriksjonene. Dette gjør at vi nå kan slippe inn enda fler i Sparta Amfi de neste kampene.

De nye reglene som kom torsdag kveld øker fra 50 til 200 tilskuere på innendørs arrangement. Informasjon om hvordan Sparta velger å fordele disse billettene og hvem som kommer inn på lørdagens kamp og fordelingen videre utover sesongen kommer i et informasjonsskriv på våre nettsider og sosiale medier i morgen, fredag 14. januar, innen arbeidsdagen er over.

Vi er glade for å kunne invitere enda flere inn i Amfi'n, men det er beklagelig at flesteparten fortsatt vil bli nødt til å se kampen foran TV'en. Nå ønsker vi å legge til rette for best mulig fordeling av billettene, og vil finne en løsning der både samarbeidspartnere, private sesongkortinnehavere og supporterklubben vil få tildelt sin del av kaka.

Spillerne er storfornøyd med liv på tribuna, og vi vil fortsatt prioritere stående, syngende supportere for å opprettholde den gode stemningen i hallen, men det skal bli en fair fordeling mellom alle de ulike sesongkortgruppene våre.

#EnAvOss