• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Velkommen på kamp i Sparta Amfi

Det er endelig klart for seriespill i Sparta Amfi, og vi har 23 hjemmekamper i fjordkraft-ligaen 2021/22. Her står alt dere trenger å vite før dere kommer til Sparta Amfi denne sesongen.

Etter en sesong med kraftige begrensninger rundt publikum, og til og med publikumsnekt i fjor har vi nå endelig fått lov til å åpne opp litt i Sparta Amfi. Vi vil fra 16. september åpne opp for 1500 tilskuere på våre hjemmekamper, fordelt på 3 kohorter à 500 personer.

Det vil være et felt reservert for bortesupportere, C Stå Borte, merket med "Borte". Her er det 75 tilgjengelige billetter for bortesupportere.

I år som i fjor fortsetter vi å bruke Sparta-Appen som billettsystem, men vi vil også ha billettluka vår åpen på kampdag. Den åpner 1 time før kampstart, og stenger 10 minutter ut i 1. periode. Du kan til en hver tid sjekke antall ledige billetter i Appen.

Sesongkortinnehavere har billetter til hver kamp denne sesongen, og det vil ikke være behov for å hente ut billett på forhånd – du bruker sesongkortet ditt i appen som billett til hver kamp.

For enkeltbilletter på de resterende plassene er det førstemann til mølla som gjelder, så vær rask om du har lyst til å komme til Sparta Amfi for å se live hockey.

Grønt koronapass

For å kunne åpne for ytterligere 500 personer fra treningskampenes begrensning på 1000, er vi nødt til å kontrollere at alle våre tilskuere er tilstrekkelig beskyttet. Det vil si at ALLE, inkludert barn, som skal inn i arenaen må ha gyldig grønt koronapass. Vi anbefaler å laste ned helsenorge-appen ettersom dette går fortere. Husk å ha med deg bankbrikke/Bank-ID så du kan logge deg inn på helsenorge.

Du har grønt pass ved:

– 3 uker etter 1. vaksinedose

– Etter 2 vaksinedoser(Fullvaksinert)

– Gjennomgått Covid-19 sykdom (seneste 6 mnd.)

– Eller ved gyldig hurtigtest senest 24 timer før kampstart.

De som ikke har grønt pass: Det vil det være en egen teststasjon på Spartahytta, på motsatt side av fotballbanen for Sparta Amfi. Her er det åpent 1,5 time før kampstart og fram til 20 minutter før kampstart. Vi anbefaler at du booker deg tid så alle som vil på kamp rekker å få svar før kampstart. Har du ikke Helse Norge-appen kan du få lapp å ta med til scanning i inngangen. (Testen er gratis.)

BOOK TIME TIL TEST HER

Innganger og kohorter: Sparta Amfi er delt inn i tre kohorter inkludert VIP og bortesupportere.

Kohort 1: Felt B, Felt C og Felt C stå borte – Inngang: Hovedinngangen, bortesupportere bes bruke inngangen ved ungdomshallen.

Kohort 2: Felt D, Felt F, VIP – Inngang: Inngang ved Fysio eller opp trappa på baksiden av Sparta Amfi, nærmest ungdomshallen.

Kohort 3: Felt G, Felt H, Ståplass hjemme, Felt A – Inngang: Inngangene mot fotballbanen.

Alle sesongkortinnehavere, samarbeidspartnere og enkeltbillett-kjøpere skal forholde seg til inngangen/kohorten tilhørende feltet de har billett på!

Inne i arenaen: Det skal være 1 sete mellom hver tilskuer. Familie kan sitte sammen. Det er free seating innenfor kohorten uavhengig av hva som står på billetten, og du med sesongkort vil ikke nødvendigvis få mulighet til å sitte på din faste plass. Vi ber om at tilskuere respekterer sperringer mellom kohorter.

Presse: All presse må akkreditering seg inn til [email protected] innen 12.00 kampdag. Dørene åpner en time før kampstart!
Inngang: trappa opp på baksiden av Sparta Amfi nærmest fotballbanen.

Vi i Sparta ser frem til å kunne ønske flere tilskuere velkommen på kamp og håper dere alle respekterer våre retningslinjer for at vi skal få et vellykket arrangement.

Har du spørsmål: kontakt [email protected]