Vålerenga
VIF

Tap i CC-amfi, men på lørdag kommer Vålerenga på besøk!

Det var Storhamar som fikk den beste starten i CC-amfi torsdag kveld. Hjemmelaget gikk til den første pausen med en ettmålsledelse.

I den andre perioden så var det Storhamar som kom til de beste mulighetene og doblet ledelsen sin før den siste perioden skulle spilles. Alt skulle avgjøres i den tredje perioden, og nok en gang så var det Storhamar som var best og satte sitt tredje mål for dagen.

Klare for hjemmekamp

Allerede på lørdag så er det klart for ny kamp, og denne gangen er det Vålerenga som tar turen til Sarpsborg. Sparta og Vålerenga har møttes to ganger tidligere denne sesongen, noe som har endt med to seiere og seks poeng til Sparta.

Seiersrekken røyk på torsdag, men gutta har fortsatt førsteplassen på tabellen. Tre nye poeng skal deles ut på lørdag. Pucken droppes 16:00 i Sparta Amfi.

• Beste poengplukker: Kristian Jakobsson 28 – Mathis Olimb 23
  • +/-: Sebastian Erik Selin 21 – Oskar Kalle Ekelund 14
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 52 – Didrik Nøkleby Svendsen 49
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 81 – Mika Antero Partanen 84