• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Håvard tar en ny sesong i Sparta

Håvard Salsten har satt navnetrekket på en ny ettårskontrakt.

Dette er en signering vi både har håpet på og ventet på. Håvard Salsten var en ettertraktet spiller for flere klubber i både inn- og utland, og mange ønsker navnetrekket hans på kontrakta!

Nå har Salsten bestemt seg, og valget falt på å bli i Sparta i hvertfall en sesong til.

Jeg trives bra i Sparta, og når det ikke ble utlandet var det Sparta som sto øverst på lista, forteller Salsten om signeringen. Målet mitt er å utvikle meg videre som spiller, og bygge mer fysikk, og da er Sparta et klart førstevalg for Håvard.

Nå er målet til Salsten å spille Sparta til finale neste april. Nå ønsker vi å bygge videre på den gode trenden vi har hatt de siste sesongene, og ta det neste steget for å nå finalene, avslutter Håvard.

_

Se Håvard sin profil på Eliteprospects HER

For Sparta er det viktig å ha en sterk norsk stamme, og Håvard er en ung, spennende spiller med masse potensial. At han velger å bli i Sparta er veldig positivt for oss, og gir oss også en bekreftelse på at Sparta er en bra plass å utvikle seg for unge spillere.

På tross av en litt kranglete forrige sesong med en lang strekk-skade tok Håvard virkelig opp hansken og leverte godt mot slutten av sesongen, og vi fikk se hva det bor i unggutten fra Hamar.

I VM leverte han også godt og vi håper Håvard skal fortsette å bygge på det allerede gode grunnlaget han har, og bli en av våre ledende spillere neste sesong.

Salsten spilte 32 kamper for Sparta i årets seriespill der han leverte 5 mål og 11 assist, mens han under sluttspillet spilte 8 kamper og leverte 1 mål og 2 assist.

Les mer om signeringen hos vår Generalpartner Sarpsborg Arbeiderblad HER

Vi er glade for å kunne si at Håvard Salsten er #EnAvOss også neste sesong!