• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Søndag Søn 7 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Back klar for Sparta

Det unge backtalentet Isak Hansen har skrevet en 2-årskontrakt med Sparta.

Nok en nysignering for den kommende sesongen er klar. Det er 19 år gamle Isak Hansen som har satt navnetrekket på kontrakta. En meget talentfull og lovende ung, norsk back.

Isak har Storhamar som moderklubb, og debuterte i Fjordkraft-ligaen i 2020/21-sesongen for moderklubben med 7 kamper. Sesongen etter fikk han enda mer tillit og erfaring på seniornivå da han spilte 35 kamper for de gulkledde i grunnspillet, samt 12 sluttspillkamper. Han er også en sentral spiller på Norges u20-landslag, og var sterkt bidragende med juniorlandslagets opprykk til øyeste nivå denne sesongen. Hansen har også fått tillit på herrelandslaget denne sesongen, og er tatt ut i helgens oppkjøringskamper med seniorlandslaget som spilles i kveld, 14. april og lørdag 15. april på Lillehammer, mot de regjerende verdensmesterne Finland. Kveldens landskamp vises på TV2 Sport 2, hvis du vil ha et glimt av vårt nyeste tilskudd allerede nå.

Hansen hadde en god sesong for Leksands J20-lag i årets sesong, 2022/23. Det ble 40 kamper i grunnspillet og 7 sluttspillkamper, med hhv. 5 mål og 10 assist, totalt 15 poeng. Han fikk også med seg en kamp for Leksand i SHL.

Se Isak sin profil på Eliteprospects her.

Isak selv ønsket seg veldig til Sparta, for å fortsette utviklingen sin og ta ytterligere steg mot å etablere seg som seniorspiller. Sparta er en veldig attraktiv klubb for unge spillere som ønsker å ta de stegene som trengs for å etablere seg på det høyeste nivået i Norge, og ta stegene videre ut i større ligaer.

Isak Hansen er en spiller vi både ønsker og tror skal bidra godt og utvikle seg i neste sesongs Sparta-lag. En ung, sulten norsk back med right-fatning er det vi får når vi nå signerer Isak Hansen for de neste to sesongene.

Les mer om signeringen hos vår generalpartner Sarpsborg Arbeiderblad her

Vi ønsker Isak velkommen til Sparta og Sarpsborg, og gleder oss til å se han i den blå drakta når isen igjen ligger klar i katedralen på Brevik i august!

Isak Hansen er #EnAvOss