• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 7 Mars Mar
Fredag Fre 11 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Tirsdag Tir 22 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 26 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Tirsdag Tir 13 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des

Spartabloggen uke 41

Sesongen er i gang og vi har slått Grüner og tapt en kamp der nede i hvis by vi ikke nevner med navn.

For ikke mange timene siden satt gutta seg på bussen for å ta flyet nordover mot Narvik. Her venter dobbeltkamper! Lørdag slippes pucken klokken 16:00 og søndag klokken 14:00. Begge kampene sendes på TV2Sumo.

Så hva ellers har vi gjort denne uka? Joda, ganske mye faktisk!

Vi har satt opp seil, vi har satt opp reklame, vi har prøvd oss i folieringsbransjen.

Men joda, vi har rukket mer vi!

Handelsbanken er en personlig bank som gir deg de rådene og løsningene som er best for deg, og nå er de også vår nyeste SØLVPARTNER! Vi ønsker Handelsbanken velkommen som #EnAvOss, og vi gleder oss til samarbeidet med dere!

Raymond fra PROZO har vært innom med et tonn med supporterutstyr og satte da også penn til papir, og er #EnAvOss denne sesongen og. Herlig Raymond!

Så har Christopher og Heine fra STORM ELEKTRO blitt enige, slik at STORM ELEKTRO også i år vil være synlig i katedralen på Brevik. Herlig og se at dere er #EnAvOss!

Videre har CENERA, som leverer alt til vårt digitale reklamemaskineri som kube og LED-skjermer «ritat» på å er også #EnAvOss

Samtidig er det sånn at enhver by med respekt for seg selv har et bryggeri. Å jaggu har HANSA BORG BRYGGERIER satt navnetrekket på en ny avtale også! Herlig å ha dere som #EnAvOss!

I vakre Torsnes, nærmere bestemt i Thorsøveien 181, der finner vi Bjørn og hans erkeblåe bedrift REFSAHL REGNSKAPSKONTOR AS. REFSAHL REGNSKAPSKONTOR AS er #EnAvOss!

Så har vi en avtale vi er litt ekstra stolte av å ha landet denne uka, og dette gikk unna! Han var allerede godt inne som #EnAvOss, men etter en kjapp samtale med Jan Håkon, var det klart: GRETLAND RENO har økt sitt engasjement og vil i tillegg til å være synlig på LED-Skjermene, nå også være synlig på vantet og i inngangspartiet! Les mer om hvorfor den telefonsamtalen mellom Spartas Jan Håkon og Emil hos GRETLAND RENO var over på 2 minutter og 7 sekunder, med en klar beskjed om å iverksette HER.

Vi er ekstremt ydmyke og takknemlige for at flere og flere ser verdien av vårt B2B nettverk!

Vi jobber iherdig også mot vår neste hjemmekamp, tirsdag 13. oktober mot Vålerenga. I den forbindelse har Saari surfet på internettet, og gjort noen horrible funn. Nå ber han deg om en tjeneste. Se video under!

Så nå gutter og jenter er det bare å ta helgen med god samvittighet, og som vanlig HEIA SPARTA og god helg fra oss i Sarpsborgveien 10!