• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 41

Sesongen er i gang og vi har slått Grüner og tapt en kamp der nede i hvis by vi ikke nevner med navn.

For ikke mange timene siden satt gutta seg på bussen for å ta flyet nordover mot Narvik. Her venter dobbeltkamper! Lørdag slippes pucken klokken 16:00 og søndag klokken 14:00. Begge kampene sendes på TV2Sumo.

Så hva ellers har vi gjort denne uka? Joda, ganske mye faktisk!

Vi har satt opp seil, vi har satt opp reklame, vi har prøvd oss i folieringsbransjen.

Men joda, vi har rukket mer vi!

Handelsbanken er en personlig bank som gir deg de rådene og løsningene som er best for deg, og nå er de også vår nyeste SØLVPARTNER! Vi ønsker Handelsbanken velkommen som #EnAvOss, og vi gleder oss til samarbeidet med dere!

Raymond fra PROZO har vært innom med et tonn med supporterutstyr og satte da også penn til papir, og er #EnAvOss denne sesongen og. Herlig Raymond!

Så har Christopher og Heine fra STORM ELEKTRO blitt enige, slik at STORM ELEKTRO også i år vil være synlig i katedralen på Brevik. Herlig og se at dere er #EnAvOss!

Videre har CENERA, som leverer alt til vårt digitale reklamemaskineri som kube og LED-skjermer «ritat» på å er også #EnAvOss

Samtidig er det sånn at enhver by med respekt for seg selv har et bryggeri. Å jaggu har HANSA BORG BRYGGERIER satt navnetrekket på en ny avtale også! Herlig å ha dere som #EnAvOss!

I vakre Torsnes, nærmere bestemt i Thorsøveien 181, der finner vi Bjørn og hans erkeblåe bedrift REFSAHL REGNSKAPSKONTOR AS. REFSAHL REGNSKAPSKONTOR AS er #EnAvOss!

Så har vi en avtale vi er litt ekstra stolte av å ha landet denne uka, og dette gikk unna! Han var allerede godt inne som #EnAvOss, men etter en kjapp samtale med Jan Håkon, var det klart: GRETLAND RENO har økt sitt engasjement og vil i tillegg til å være synlig på LED-Skjermene, nå også være synlig på vantet og i inngangspartiet! Les mer om hvorfor den telefonsamtalen mellom Spartas Jan Håkon og Emil hos GRETLAND RENO var over på 2 minutter og 7 sekunder, med en klar beskjed om å iverksette HER.

Vi er ekstremt ydmyke og takknemlige for at flere og flere ser verdien av vårt B2B nettverk!

Vi jobber iherdig også mot vår neste hjemmekamp, tirsdag 13. oktober mot Vålerenga. I den forbindelse har Saari surfet på internettet, og gjort noen horrible funn. Nå ber han deg om en tjeneste. Se video under!

Så nå gutter og jenter er det bare å ta helgen med god samvittighet, og som vanlig HEIA SPARTA og god helg fra oss i Sarpsborgveien 10!