• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 33

ENDELIG ER VI I GANG!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

www.hitrafrakt.no er stolt partner av Spartas fredagsblogg! HEIA SPARTA!

Vi er endelig hjemme på Amfi`n. Det er her vi trives aller, aller best! Sommeren er snart over og her kommer #DenKaldeFineTida.

Vi bugner av ting vi vil fortelle om, men vi starter med Sjur sine gutter som står med 2 seiere og 9-3 i målforskjell på 2 treningskamper. Guttæne ser ut til å være i rute. Er det sånn at Kai Roberts strofe på blå bobler, «Brevik-gutta kommer i år» holder vann? Vi gleder oss til fortsettelsen guttær!

Men dere! Hør bare her æ:

I vakre Son, ja der finner vi PORSCHE CENTER SON! Vi tok oss en prat med Dag- Øyvind. Og under kan du lese hva som venter deg når du stikker innom PORSCHE CENTER SON:

Vi er stolte over å kunne kalle oss partner og gleder oss stort til samarbeidet fremover! Morsomt å se resultater av den gode jobben dere gjør og alt det positive som skjer rundt Sparta om dagen, vi gleder oss til å ta del i dette.

Vi er en entusiastisk gjeng på ca 50 ansatte med stor passion og lidenskap for Porsche. I dag ivaretar Porsche Center Son kunder fra hele Norge, fra Nord- Europa og helt fra USA. En fellesnevner for kundene er at de forventer det aller beste for og fra kjøretøyene sine. I tillegg har vi Porsche Classic Center Son – etablert i 2017 som et eget Center kun for klassisk Porsche. Det er 1 av 4 offisielle Porsche Classic Centre i verden og har 25 års erfaring med salg og verkstedtjenester av klassisk Porsche. Vår virksomhet er basert på trygghet, faglig kompetanse, tilgjengelighet og, ikke minst, en stor porsjon genuin Porsche-Interesse!

Kort fortalt Porsche Center Son Kompetanse – lidenskap – opplevelse

Vi må bare si en ting: å bli satt i sammenheng med et av verdens største, og mest ikoniske merker, ja det er noe vi setter høyt! Dette gleder vi oss mye til! Velkommen til oss, og tru oss når vi skriver: Vi ekstremt stolte av å kalle dere #EnAvOss!

--

Vi har en ny bloggpartner også dere! Nettbutikken www.hitrafrakt.no har alt du skulle trenge til Hus, Hytte, Garasje og Arbeidsplassen. Klikker du deg inn på www.hitrafrakt.no kan vi garantere at du finner noe for enhver smak!

Følg de også på facebook!

--

VITAMED er så klart #EnAvOss!

Bjørn er igjen klar for sesongen, og vi gleder oss til å se deg i Amfin!

Vi er så glade for tillitten og takker ydmykt for at du er med videre!

--

LILLEDAL TRE er #EnAvOss!

Glenn #75 Skjelin og hans LILLEDAL TRE er heldigvis blå! De er år klar for kuben i landets eldste ishall og sammen skal vi opp, helt opp på topp!

--

MALERMESTER MARTIN HOLØS ER #EnAvOss!

Martin er en gammel storspiller som aldri har glømt oss her på Brevik. Han er endelig hjemme i Amfi`n og vi er superstolte av å skrive disse ordene: MALERMESTER MARTIN HOLØS er #EnAvOss

www.malermesterholos.no kan vi lese følgende:

Malermester Martin Holøs AS har lang erfaring innenfor alle sjangre om maling og malingstjenester. Alt fra tapetsering og maling til gulvbelegg. Vi holder til på Hafslundsøy i Sarpsborg, men tar oppdrag iblant annet Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Halden. Vi samarbeider gjerne med andre byggefirmaer som har behov for malingstjenester, og utfører jobber for privatpersoner. Malermester Martin Holøs AS er din lokale maler i Sarpsborg og omegn.

Martin, ja han får du tak i på telefon: 952 17 025

--

SARPSBORG AVFALLSENERGI, også populært kalt SAE øker sitt engasjement og vil i år ha LED-reklame og faste plasser på B-feltet.

Om SAE forteller Asbjørn følgende: SAE er et topp moderne avfallsforbrenningsanlegg som utnytter restavfall til miljøvennlig energiproduksjon.

Vi omdanner restavfall til energi i form av damp. Energien fra SAE erstatter fossile energikilder og gir derfor vår partner Borregaard muligheten til å utnytte miljøriktig grønn energi fra avfall i sin produksjon.

Alt avfall levert til SAE blir forbehandlet ved grovkverning og metallseparering av magnetisk avfall. Nesten all energien fra avfallet (94-98%) blir utnyttet ved miljøvennlig forbrenning. SAE følger strenge miljøkrav og er en del av EU systemet ETS, Emmision Trading System. SAE bidrar til CO₂ kvotesystemet ved kjøp av over 40 000 CO₂ kvoter pr år.

Vi er så stolte at dere er #EnAvOss!

GOD HELG SARPSBORG!