• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Ny keeper på plass

Sparta og Mathias Schippers Landa har blitt enig om en 2-årskontrakt.

Liker filosofien til Sparta

Den ene delen av neste års keeper-duo er klar. Valget har falt på den unge keeperen Mathias Landa. 21-åringen fra Asker har fått med seg 4 sesonger på senior-nivå for Ringerike, hvorav to har vært på høyeste nivå. Nå ønsker han å utvikle seg enda mer hos Sparta.

Jeg valgte Sparta fordi det er en stor klubb med et godt treningsmiljø. Jeg har i tillegg hatt gode samtaler med Keepertrener Joni og liker filosofien deres innenfor trening og ser på dette som et supert sted for meg å utvikle meg videre med god hjelp av ressursene klubben har, sier Landa om hvorfor valget falt på Sparta.

Som målvakt er jeg stor og har et godt posisjonsspill. Jeg prøver alltid å spille med en så stor ro og trygghet som mulig slik at laget lettere kan spille sitt spill, er svaret når vi ber han beskrive seg selv.

Det er ingen tvil om at vi har fått en keeper med samme høye ambisjoner som resten av Guttæne.

Målet mitt med Sparta er å utvikle meg så mye som mulig og ta inn over meg alt jeg lærer fra trenere samt andre spillere, og bidra til å være en keeper som vinner kamper. Jeg ønsker å gi trenere og spillere trygghet når jeg står. Jeg tenker først og fremst utvikling, men også å få være med å vinne noe. Jeg kan få begge deler i Sparta, avslutter han.

Se Mathias Landa sin profil på Eliteprospects her!

Keepertrener Joni Puurula har gode skussmål for sin nye sisteskanse.

Mathias er en ung keeper, som har et stort potensial til å bli en utmerket keeper for Sparta i fremtiden. Han har god størrelse og dekker nettet godt, forteller Puuru om sin nye elev.

Den kommende sesongen vil være viktig for hans utvikling, og jeg har en klar plan for hvordan vi skal jobbe med han. Jeg ser veldig fram til å jobbe med Mathias og ønsker å se han ta steget til å bli førstekeeper i Sparta i fremtiden.

Les mer om signeringen hos vår generalpartner Sarpsborg Arbeiderblad.

Vi ønsker vår nye keeper velkommen til Sparta og Sarpsborg, og gleder oss til å se han i den blå drakta når isen igjen ligger kald og blank i Amfi'n.

Mathias Landa er #EnAvOss

--

Mathias Schippers Landa

Født: 19.11.2001

Posisjon: Keeper

Høyde: 194 cm

Vekt: 83 kg

Fatning: Left

Moderklubb: Frisk Asker