• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 1

Godt nytt år, Spartanere! #EnAvOss

Fredagsbloggen er gitt deg av www.naringsliv.no

Magasinet Næringsliv er stolt partner av Sparta og Fredagsbloggen!

--

Årets første fredag er her og kong vinter har satt sett preg på solbyen Sarpsborg denne fredagen. Vi er inne i en periode med mye rart. Det er smitte og restriksjoner hit og dit og et ganske rart landskap å navigere i, men vi er ved godt mot!

Vi ønsker å opplyse om at klubbene er innstilt på å få spilt alle kamper inkl. sluttspill denne sesongen, og vi vil derfor måtte forholde oss til mange omberammede kamper. Vi oppfordrer derfor alle til å følge godt med i sosiale medier, hjemmeside og skru på varslinger i Appen! Da vet vi at vi når flest mulig av dere.

Den seneste endringen nå er at morgendagens kamp i Askerhallen mot Frisk Asker er utsatt pga karantene for asker-gutta, og vi tar heller turen opp til Hamar på søndag kl 18:00!

Vi starter året med seier, 3-2 over VIF, en seier som viser hva som bor i guttæne. Det er et lag det er lett å bli glad i! Dessverre er det slik at det fortsatt er 50 personer som slipper inn i landets eldste ishall, og alle andre haller også forså vidt, her i Sparta har vi valgt å fylle disse plassene med stående, syngende supportere.

Vi spurte Sander Thoresen om hvorfor spillerne kom med dette ønsket: «Det gir oss en dimensjon, nesten som en sjette utespiller! Ingen lager mer liv og røre enn Spartafansen, dem gir oss masse energi, og vi bare elsker den støtta vi får!»

Hva vil du si til våre lojale samarbeidspartnere som har gjort dette mulig?

«På vegne av laget så vil jeg bare si tusen tusen takk! Det at våre sponsorer gir fra seg muligheten til å gå på kamp, for at det skal være mest mulig liv og røre, TAKK!»

--

BS MONTASJE har vært innom med de nye skiltene til HABO og BYGGMESTER GUNNAR T. HØVIK som skal monteres i trappene i katedralen på Brevik.

Apropos HABO og BYGGMESTER GUNNAR T. HØVIK. På Yventunet så bygges det leiligheter på løpende bånd. På nettsiden Yventunet - Helt nye boliger til salgs sentralt på Yven - Sarpsborg Så kan du lese mer om konseptet «Leie før Eie», å nå starter snart siste byggetrinn med 6 nye leiligheter for salg!

Inn å les deg opp, her blir det godt å bo!

Ta kontakt med megleren Jan Marcus Lilledal på [email protected] for en visning!

Fredrik Aune fra NAF SENTER ØSTFOLD sendte oss også en gladmelding!

Hei alle Spartanere! Ut januar gir vi 20% på service og reparasjoner til dere med sesongkort eller som er partnere i Sparta. Vi forhandler også alle typer Ekstralys fra ekstralys.no og gir 30% rabatt på lykt og montering

For tilbud/bestilling, ta kontakt med Fredrik på : 466 38 164

HEIA SPARTA, med vennlig hilsen Fredrik på NAF

Vi ønsker dere en flott, trygg helg - hilsen alle oss i Sparta! #EnAvOss