• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 44

Da var det Fredag og dagen før Storhamar og Anders Gjøse kommer på besøk. Sjur Robert er på Gardermoen og henter vår nye back CAMERON CROTTY, vi har spist pølser og humøret er på topp!

Denne uken har gått med til bytting av reklameskilt, for eksempel har BORG COMIT AS fått ny logo, så denne er nå på plass. KLOKKERGÅRDEN BILSERVICE AS sitt nye skilt er på plass også.

Våre fantastiske supportere i STØTTEGRUPPA SPARTATÆL, BYENS BIDRAG, med Kent Remi Berg, Marius Aune og Ole Jørgen Knold ved roret, har satt i gang en aksjon som de har kalt: VI FYLLER AMFIN!

Aksjonen finner du her

TUSEN TAKK SPARTATÆL!

Christopher og Jan Håkon har ikke ligget på latsiden denne uka heller. Kalenderen er full av avtalte møter med potensielle partnere som vil være med på reisen de blå har startet, det er fantastisk gøy! Det er myyyyye morsomt på gang og ikke umulig at vi får flere overraskelser neste uke. Så følg med!

Ukens bloggpartner finner vi i St.Mariesgate!

Vi i Sparta elsker lokal forankring. Det gjenspeiler seg i menneskene i klubben, spillere og ledere. Men noe av det mest lokale vi finner i denne byen, det er DICKENS/OLSENS`S PUB. En institusjon i byen vår, en naturlig møteplass for Sarpingen!

Vi tok en prat med Jørgen om hans daglige virke som innehaver av Sarpsborgs triveligste utested:

Hva betyr Dickens for deg Jørgen, spurte vi;

«Jeg er inne i mitt 19 år på huset her så Dickens har jo blitt barnet mitt. Jeg er ekstremt glad i dette stedet, også er jeg så privilegert at jeg gleder til jobb hver eneste dag! Det som er kult med Dickens er at det er ikke en eneste dag som er lik, også prøver jeg å ha så stor variasjon slik at hver dag er det noe nytt her på huset.

Vi har den populære Fredagsquizen, vi har sommershowet som var utsolgt hver helg sommeren igjennom. Vi har julebordshowet vårt som er ekstremt kult. Dickens er en institusjon som er til for Sarpingen, av Sarpingen!»

Også spurte vi hva Jørgens motivasjon for år etter år å være gullpartner i Sparta er:

«Det er en lang og morsom tradisjon mellom Dickens og Sparta. Vi har vært med siden 1983, og jeg har videreført dette da jeg tok over Dickens. Vi ser at Sparta er et av byens viktigste varemerker og fyrtårn i samfunnet vårt. Den synligheten vi får i Sparta Amfi, den syns jeg er kjempefin, for der treffer vi mannen i gata, hverken kongen eller knekten, og det er det vi identifiserer oss med i Sparta. Dessuten er jeg erkeblå tvers igjennom derfor er det en selvfølge å bidra i Sparta.»

Vi takker Jørgen på Dickens for praten og takker for at du er #EnAvOss

Så har vi spalten «Läget i laget» som denne uken er skrevet av Spartas nummer #62 Martin Grönberg. Han skriver riktignok på svensk, men vi har vært heldige som har hatt både SVT ettan og tottan i oppveksten, så vi får prøve å tyde:

«Jag tycker det har känts ganska bra spelmässigt för både mig och laget. För egen del är det väl kul att poängen kommit igång också och att man fått bidragit åt båda hållen, men jag är inte nöjd över det utan tittar hela tiden på saker jag kan göra bättre och som jag ska utveckla vidare. I laget tycker jag det är en sjukt bra grupp som är drivna och vill utvecklas vilket är inspirerande.»

Kort og konsist fra vår #62 der altså. For de som ikke har vokst opp med SVT kan vi bryte det ned til at: Alt er bra, vi kommer til å bli gode i år også.

I morgen kommer Storhamar på besøk, et lag som vi har spilt jevnt med i treningskampene, så det skal bli morsomt å spille om poeng! HEIA DE BLÅ!

LYKKE TIL GUTTÆNE!

Vi i Sarpsborgveien 10 ønsker alle en god helg! HUSK! Vask henda og hold avstand!